Rüyada istediğin liseyi kazanmak

Rüyada istediğin liseyi kazanmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Rüyada istediğin liseyi kazanmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada liseyi kazandığını görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine inanılır.

Rüyada liseyi kazanmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada lise kazanmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına delalet eder.

Rüyada istediğin liseyi görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada anadolu lisesi görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret eder.

Rüyada liseyi bitirmek malından ve parasından olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments