Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, fesat kimselerin çıkacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Rüyada anadolu lisesi görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada lise arkadaşını görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lise okumak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada istediğin liseyi görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri lise görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada liseyi kazanmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments