Rüyada işsiz kalmak

Rüyada işsiz kalmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işsiz kalmak gördüyseniz:

  • Beli bir durumdaki terslikler veya yanlışlıklar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada işe geç kalmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir işe geç kalmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada işyerine geç kalmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş makinasının altında kalmak işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada işine geç kalmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada işsiz kalmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalettir.

Rüyada iş makinesi altında kalmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments