Rüyada çimlenmiş buğday görmek

Rüyada çimlenmiş buğday görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, dertlerinin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada çimlenmiş buğday gördüyseniz:

  • Evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Rüyada çimlenmiş buğday görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yeşil çim saha görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine alamet eder.

Rüyada çimlere uzanmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çim kesmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine delalettir.

Rüyada çim saha görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yapay çim görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla çimleri sulamak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yeşeren çim görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments