Rüyada ışıklı kelebek görmek

Rüyada ışıklı kelebek görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada ışıklı kelebek gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ışıklı kelebek görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kelebek çizmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işaret eder.

Rüyada kelebek şekli görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine inanılır.

Rüyada kelebek koza görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada kelebekle uçmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde kelebek görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kelebeklerin uçtuğunu görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada örümcek ağında kelebek görmek kazanç ve kar getireceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments