Rüyada kelebek şekli görmek

Rüyada kelebek şekli görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kelebek şekli gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada kelebek şekli görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yeni bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada yıldız şekli görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada insan şeklinde keçi görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hilal şeklinde ay ve yıldız görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada at şeklinde insan görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada sürü şeklinde köpek görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız şeklini görmek işinden ekmeğinden olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments