Rüyada kelebek çizmek

Rüyada kelebek çizmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kelebek çizmek gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kelebek resmi çizmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kelebek çizmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada bıçakla çizmek çok önemli başarılar elde edileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlak çizmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada cami çizdiğini görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada atatürk resmi çizmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun çizmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada harita çizdiğini görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, rızkının sonsuz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments