Rüyada iş teklifini kabul etmemek

Rüyada iş teklifini kabul etmemek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek gördüyseniz:

  • İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada iş teklifini kabul etmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmemek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada işe kabul edilmemek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işe kabul edilmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada teklif kabul etmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evlilik teklifi kabul etmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments