Rüyada ırmaktan geçtiğini görmek

Rüyada ırmaktan geçtiğini görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ırmaktan geçtiğini gördüyseniz:

  • Biraz daha seçici olmanız gerekebilir.

Rüyada ırmaktan geçtiğini görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, ticaretinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada ırmağa atlamak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ırmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu ırmak görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işarettir.

Rüyada ırmakta kayık görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına yorulur.

Rüyada sütten ırmak görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta yüzdüğünü görmek üzüntülü günler yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek işlerin yavaşlayacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments