Rüyada ırmağa atlamak

Rüyada ırmağa atlamak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, huzur ve saadet bulacağına, suçlamalardan aklanılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına yorulur.

Rüyada ırmağa atlamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Rüyada ırmaktan atlamak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmağa atlamak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada ırmakta boğulmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmak üstünde yürümek hayallerinin peşinden gideceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ırmak ve balık görmek kendine çeki düzen vereceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ırmak görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, özgüveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmağa düştüğünü görmek bolluk içinde yaşayacağına, kafasının karışacağına alamet eder.

Rüyada ırmak kenarında gezmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Elmas

Rüyamda cam gibi ırmaga atlıyorum dibinden kare şeklinde demir parça çıkarıyorum çıkarırken bişeye takılıyor onu kurtarıyoruz