Rüyada ırmakta yılan görmek

Rüyada ırmakta yılan görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada ırmakta yılan gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Rüyada ırmak kenarında yılan görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta yılan görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kurumuş ırmak görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ırmak geçmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir ırmak görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada ırmak şelale görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulmak asla dert yüzü görmeyeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ırmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments