Rüyada ırmakta boğulmak

Rüyada ırmakta boğulmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, refah içinde olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulmak gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek onunla yeniden kavuşacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine inanılır.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada su ırmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil ırmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına yorulur.

Rüyada ırmaktan su içmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmaktan geçememek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments