Rüyada ırmakta boğulan birini görmek

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, rahat erileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta boğulan birini gördüyseniz:

  • Her ne kadar yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlar olsa da, öncelikle klasik olarak tekrarlanılması gereken işlerin, yol veya yöntemlerin ihmal edilmemesi gerekiyor olabilir.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada ırmakta boğulmak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmak üstünden geçmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada ırmağa girdiğini görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada ırmak taşması görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki ırmak görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments