Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulduğunu gördüyseniz:

  • Öğrenmek istediğiniz şeyler veya acilen edinmek istediğiniz bilgiler var.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına delalet eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek gücünün azalacağına, ana baba duası alınacağına işarettir.

Rüyada ırmakta boğulmak başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, ağır günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına inanılır.

Rüyada ırmakta abdest almak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ırmak kenarı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak düşmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments