Rüyada ırmağa girdiğini görmek

Rüyada ırmağa girdiğini görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, günaha gireceğine, işe ve aşa kavuşacağına işarettir.

Rüyada ırmağa girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda aşırı tepkiler verme ya da kontrollerini kaybetme noktasında olabilirler.

Rüyada ırmağa girdiğini görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulur.

Rüyada ırmak kenarında yürümek atılan adımların boşa gideceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Rüyada ırmağın kuruduğunu görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına delalettir.

Rüyada ırmaktan balık tutmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ırmak kenarında gezmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ırmakta kayık görmek parasının ve makamının artacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bir ırmak işsizin iş bulacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık ırmak görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, umduğunu bulamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments