Rüyada iri şeftali görmek

Rüyada iri şeftali görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Rüyada iri şeftali gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Rüyada iri şeftali görmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çürük şeftali görmek iç sıkıntınızın azalacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan şeftali koparmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm ve şeftali görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük şeftali görmek sorunları ortadan kaldıracağına, gelirin tükeneceğine delalet eder.

Rüyada dalından şeftali yemek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada şeftali kayısı görmek zenginlik içinde olacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına tabir olunur.

Rüyada şeftali çiçeği görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, allah katında günahlarının affolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments