Rüyada üzüm ve şeftali görmek

Rüyada üzüm ve şeftali görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm ve şeftali gördüyseniz:

  • Çoğu insan kendisini köşeye sıkışmış, hoşnutsuz veya bitkin hissediyor olabilir.

Rüyada şeftali ve üzüm görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada üzüm ve şeftali görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm şeftali görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada şeftali ve kiraz görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali verdiğini görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, ardından bu kişiye açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeftali çekirdeği ekmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada şeftali tarlası görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada birinden şeftali almak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments