Rüyada çürük şeftali görmek

Rüyada çürük şeftali görmek daha fazla gelire kavuşacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kişinin can derdine düşeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalettir.

Rüyada çürük şeftali gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Rüyada çürük şeftali görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sorunların gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali ve elma görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, böylece hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada dalda şeftali görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına inanılır.

Rüyada tüysüz şeftali görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, sevilen birinin geleceğine inanılır.

Rüyada sepette şeftali görmek haklılığının anlaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin şeftali verdiğini görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sulu şeftali görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu şeftali görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments