Rüyada iri domates görmek

Rüyada iri domates görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada iri domates gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kıskanabilir veya tehdit altında hissedebilirler.

Rüyada iri domates görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iri şeftali görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada iri zeytin görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri patates görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada irili ufaklı altın görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri taneli kar görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada iri mavi göz görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments