Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada iğne ve beyaz iplik gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Rüyada beyaz iplik iğne görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada iğne ve beyaz iplik görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada ipliği iğneye geçirmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iplikli iğne görmek işlerin yolunda gideceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına inanılır.

Rüyada iğneden iplik geçirmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada iğne siyah iplik görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek kazancının tükenmeyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments