Rüyada kumaş satın almak

Rüyada kumaş satın almak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumaş satın almak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada ipek kumaş satın almak öz güven kazanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kumaş satın almak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz top kumaş görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kumaş görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada top halinde kumaş görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Rüyada eteklik kumaş görmek konforunun yerinde olacağına, işlerinde verimin artacağına delalettir.

Rüyada kumaş hediye almak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi kumaş görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments