Rüyada insan vücudunda yara görmek

Rüyada insan vücudunda yara görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, geleceğinin parlak olacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına inanılır.

Rüyada insan vücudunda yara gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada insan vücudunda yara görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda yaralar görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada vücutta yara çıkmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda yara görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, gelişim içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta yaralar görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yara olduğunu görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, kazancın katbekat artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments