Rüyada inek tarafından boynuzlanmak

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu inekler görmek kurulu düzenin yıkılacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada inek boynuzu tutmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalet eder.

Rüyada inek boynuz görmek prestij kaybı yaşanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulur.

Rüyada inek boynuzlaması görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments