Rüyada incir ağacında yılan görmek

Rüyada incir ağacında yılan görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, dünya malına kavuşulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacında yılan gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada incir ağacında yılan görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta incir görmek kime danışacağını bilemez olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada incir ağaçları görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde incir ağacı görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağacından incir yemek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacı sulamak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada incir ağacının altında oturmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments