Rüyada ağacından incir yemek

Rüyada ağacından incir yemek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, üzgün ve karamsar olacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, dara düşeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağacından incir yemek gördüyseniz:

  • Teorik olarak mümkün görünen şeyler pratikte absurd duruyor olabilir.

Rüyada ağaçtan incir yemek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, işlerinin yaver gideceğine yorulur.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada incir ağacından meyve yemek kararlarına saygı duyulacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir yemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments