Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza inanılır.

Rüyada incir ağacı kesildiğini gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanları iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir toplamak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet eder.

Rüyada kara incir ağacı görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlarının artacağına delalettir.

Rüyada incir ağacını görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kısa zamanda çok yol alınacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacından meyve yemek iyilik görüleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir yemek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıktığını görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, muradın olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments