Rüyada incir ağacı kesmek

Rüyada incir ağacı kesmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ondan kazanç elde edeceğine, erken evlilik yapacağına, insanlarla iç içe olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına inanılır.

Rüyada incir ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmalı takip eden pozisyonunu benimsememelisiniz.

Rüyada incir ağacı kesmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Rüyada incir dalı kesmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir kesmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede incir ağacı görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, istediği makama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah incir ağacı görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments