Rüyada ilk defa uçağa binmek

Rüyada ilk defa uçağa binmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, tövbelerin kabul olacağına, günden güne kazancının artacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına inanılır.

Rüyada ilk defa uçağa binmek gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada ilk defa uçağa binmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilk defa sigara içmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Rüyada ilk defa araba kullanmak işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilk defa içki içmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilk defa adet olmak yükünün hafifleyeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ilk defa araba sürmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ilk defa adet olduğunu görmek allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikinci defa askere gitmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments