Rüyada ilac satin almak

Rüyada ilac satin almak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, amaçlarına nail olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ilac satin almak gördüyseniz:

  • Tüm doğru hamleleri yapabilecek durumdasınız, başkaları farklı yoldan gitmenizi söylese bile kararlarınızı sorgulamayın.

Rüyada ilaç hap görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ilaç saklamak rahat ve huzurlu olunacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada böcek ilacı görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, komşularla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada bit ilacı sürmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ilaçla böcek öldürmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dişe ilaç sürmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlış ilaç içmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada başkasına ilaç vermek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments