Rüyada yanlış ilaç içmek

Rüyada yanlış ilaç içmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada yanlış ilaç içmek gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Rüyada yanlış ilaç içmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı ilaç içmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada acı ilaç içmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada depresyon ilacı içmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fazla ilaç içmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, bundan hayır göreceğine delalettir.

Rüyada beyaz ilaç içmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ilaçlı su içmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada mide ilacı içmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments