Rüyada ölüye ilaç almak

Rüyada ölüye ilaç almak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, daha çok dünya malı edineceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet eder.

Rüyada ölüye ilaç almak gördüyseniz:

  • İsteyip istemediğinizden tam olarak emin olmasanız da ilginizi çeken bazı teklif, davet veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye ilaç almak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden ilaç almak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada ölüye ilaç vermek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden ilaç almak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bunun da geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç içmemek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç tableti görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına rivayet eder.

Rüyada eczanede ilaç satmak istediği projeleri yapamayacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Rüyada birinden ilaç almak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments