Rüyada buzdolabında ilaç görmek

Rüyada buzdolabında ilaç görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, durulacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında ilaç gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Rüyada buzdolabında ilaç görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında yumurta görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, maddi durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ilaç görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Rüyada buzdolabı tamir etmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada ilaç aldırmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada bit ilacı görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments