Rüyada iki kolunda bilezik görmek

Rüyada iki kolunda bilezik görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına yorulur.

Rüyada iki kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada koldan bilezik çıkarmak iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek işlerin artacağına, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalettir.

Rüyada bilezikleri kolundan çıkarmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına tabir olunur.

Rüyada kolda altın bilezikler görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına inanılır.

Rüyada çocuğun kolunda bilezik görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna yorulur.

Rüyada kolundan bilezik çıkarmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments