Rüyada çocuğun kolunda bilezik görmek

Rüyada çocuğun kolunda bilezik görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hayırlı bir karar verileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğun kolunda bilezik görmek hem de zengin biri olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün kolunda bilezik görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, karlı işler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hasta ve üzgün olacağına inanılır.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin kolunda bilezik görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda bilezik görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments