Rüyada kolda altın bilezikler görmek

Rüyada kolda altın bilezikler görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada kolda altın bilezikler gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin kolunda altın bilezik görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iyi kısmetleri olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments