Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalet eder.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sıkıntının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusu görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments