Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada iki tane beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işarettir.

Rüyada üç tane güvercin görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, umutlarının kırılacağına delalet eder.

Rüyada iki tane güvercin görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane beyaz araba görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç tane beyaz at görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Rüyada iki tane beyaz köpek görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments