Rüyada iki başlı ejderha görmek

Rüyada iki başlı ejderha görmek başına uğursuzluklar geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada iki başlı ejderha gördüyseniz:

  • Finansal veya iş hayatınıza göre değişiklikler yapmanız geçmişe oranla kolaylaşabilir.

Rüyada iki başlı ejderha görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç başlı ejderha görmek size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, düşmanlarını kaybetmeye işaret eder.

Rüyada ejderha öldürmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru ejderha görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su ejderhası görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil ejderha görmek bazı radikal kararlar alınacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments