Rüyada idrar kokusu duymak

Rüyada idrar kokusu duymak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada idrar kokusu duymak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada idrar kokusu duymak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar kokusu almak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, büyük tartışmaların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada nane kokusu duymak zarar edilen bir dönemin biteceğine, üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım kokusu duymak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada leş kokusu duymak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çöp kokusu duymak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments