Rüyada idrar kokusu almak

Rüyada idrar kokusu almak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada idrar kokusu almak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada idrar kokusu duymak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına alamet eder.

Rüyada idrar kokusu almak keyifli günler geçireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada lağım kokusu duymak durumunuzun iyileşeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Rüyada rakı kokusu almak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada hacı kokusu görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin kokusunu duymak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu almak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine delalettir.

Rüyada güzel koku almak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments