Rüyada kahverengi idrar görmek

Rüyada kahverengi idrar görmek rahat bir hayat sürüleceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çıkmaza gireceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi idrar gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Rüyada kahverengi idrar görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Rüyada idrara basmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil idrar yapmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalettir.

Rüyada kovaya idrar yapmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara idrar yapmak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, olumsuz haberler alacağına işaret eder.

Rüyada idrar sıçradığını görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada üzerine idrar yapıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yusuf

Rüyamda alaturka tuvalet vardı.Tuvaletimi yapıyordum.İdrarımın rengi kahverengi ve hafif kanlıydı.Rüyam ne anlama gelir?