Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yeni işler alacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kızın elini tutmak haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak kafasının karışacağına, vefa göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hem çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak işlerinin baltalanacağına, sahip olacağı malın faazlalığına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments