Rüyada havuzda gemi görmek

Rüyada havuzda gemi görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işaret eder.

Rüyada havuzda gemi gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada havuzda gemi görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet eder.

Rüyada geminin içinde havuz görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaş gemisine binmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada gemide asker görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geminin altında kalmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde bir sürü gemi görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi halatla çekmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, ticaret ehli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiye binmek hile ile mal elde etmeye, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments