Rüyada gemiye binmek

Rüyada gemiye binmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, malının ve parasının da artacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Rüyada gemiye binmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle gemiye binmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Rüyada gemiyi binmek güçlükle elde edilecek başarı, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işarettir.

Rüyada beyaz bir gemiye binmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada savaş gemisine binmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla gemiye binmek zor ve kötü günlerin geleceğine, en yüksek makamlara oturacağına tabir olunur.

Rüyada askeri gemiye binmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada büyük gemiye binmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada karada gemiye binmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments