Rüyada havuza düşen birini kurtarmak

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzdan birini kurtarmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalettir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments