Rüyada hastaya ilaç vermek

Rüyada hastaya ilaç vermek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına işarettir.

Rüyada hastaya ilaç vermek gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Rüyada hastaya ilaç vermek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babaya ilaç vermek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işaret eder.

Rüyada ilaç yazdırmak daha sık bir araya geleceğine, güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ölüye ilaç almak haksızlığa uğrayacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşından ilaç almak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç dağıtmak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça ilaç sürmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bebeğe ilaç içmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asuman

Ruyada yabanci turistlere agri kesici vermek