Rüyada hapisde yatmak

Rüyada hapisde yatmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada hapisde yatmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendi hızında ilerlesin.

Rüyada hapiste yatmak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapisde yatmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına inanılır.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, işlerin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapisteki arkadaşını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birini hapiste görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını hapiste görmek ekmeksiz kalacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada hapiste ağlamak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini hapiste görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments