Rüyada hapisteki arkadaşını görmek

Rüyada hapisteki arkadaşını görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapisteki arkadaşını gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Rüyada arkadaşını hapisten çıktığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını hapiste görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı hapiste görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Rüyada hapisteki arkadaşını görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşını hapiste görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının hapiste olduğunu görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının hapisten çıktığını görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu hapiste görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments