Rüyada hapiste yatmak

Rüyada hapiste yatmak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, bereket ve huzur geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada hapiste yatmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Rüyada hapisde yatmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapiste yatmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak hayır getirecek yollara girileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini hapiste görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına yorulur.

Rüyada hapisteki yakınını görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir kişiyi hapiste görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini hapiste görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada hapisten kaçırmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments