Rüyada bulgur ve un görmek

Rüyada bulgur ve un görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, başarıların devamlı olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada bulgur ve un gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek haberleri veya bilgileri dinlemeden bazı tepkiler vermeniz doğru olmayabilir.

Rüyada bulgur ve un görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına alamet eder.

Rüyada un ve bulgur görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada un bulgur görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalettir.

Rüyada bulgur aldığını görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Rüyada çekilmiş bulgur görmek çok büyük kazançlar getireceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşlara bulgur vermek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur doldurmak daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işarettir.

Rüyada bulgurun döküldüğünü görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments